Vaihtoautokeskus logo

Vaihtoautokeskus

Yksi alan vanhimmista toimijoista Suomessa

Liikuttavan suomalainen

Vaihtoautokeskus.fi tuo kahden yrityksen vaihtoautot saman katon alle, kaikkien asiakkaidemme saataville. Vaihtoautokeskus.fi on Pörhön Autoliike -konsernin oma vaihtoautoportaali, jonka yli 1000 vaihtoauton valikoimaan kuuluvat Pörhön ja RealAuton vaihtoautot.

Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin sopivat henkilö-, paketti- ja avolava-autot, sekä matkailu- ja retkeilyautot. Valikoimaamme kuuluvat bensiini-, diesel-, hybridi-, sähkö- ja kaasu-vaihtoautot. Tarvitsetpa sitten pienellä kulutuksella varustettua kaupunkiautoa, vankkaa nelivetoautoa, ekologista sähköautoa tai toimivaa työautoa - meidän valikoimastamme löydät sellaisen varmasti.

Aina lähellä sinua

Palvelumme sijaitsevat keskitetysti lähellä sinua. Yhteensä 13 toimipisteessämme palvelemme sinua Lapissa, Kainuussa, Koillismaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.
Vuoden aikana yli kymmenentuhatta laadukasta autoa löytää uuden omistajan kauttamme. Olemme onnellisia siitä, että saamme toimittaa hyväkuntoisia vaihtoautojamme jatkuvasti ympäri Suomen. Kaikissa toimipisteissämme palvelemme sinua vahvalla asiantuntemuksella, aina ystävällisesti ja rehellisiä pohjoissuomalaisia juuriamme kunnioittaen.

Pörhön Autoliike - Autokauppaa yli 65-vuoden kokemuksella

Pörhön Autoliike on yli 65-vuotias autoliike, jonka toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Keminmaalla, Kuusamossa, Oulussa, Raahessa, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Ylivieskassa, Kajaanissa ja Iisalmessa. Vaihtoautovalikoimaamme kuuluu henkilöautoja ja hyötyajoneuvoja, jotka ovat huolellisesti tarkistettuja.

Tutustu Pörhön Autoliikkeeseen tarkemmin osoitteessa: www.porho.fi.

RealAuto - Toimivia hyötyajoneuvo ratkaisuja asiantuntemuksella

RealAuton toimipiste sijaitsee Pirkanmaalla Lempäälässä. RealAuto on tunnettu monipuolisesta hyötyajoneuvojen valikoimastaan ja asiantuntemuksestaan hyötyajoneuvoihin liittyen. Valikoimasta löydät kevytkuorma-autoja, henkilö- ja pakettiautoja, sekä retkeilyautoja. Lisäksi he tarjoavat huipputyylikkäitä RealAuto Editions -ratkaisuja, jotka räätälöidään suoraan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Tutustu RealAutoon tarkemmin osoitteessa: www.realauto.fi.